Hismile

Unika tandblekningsprodukter: färkorrigering, whitening strips & whitening powder

Hismile har snabbt blivit ett populärt märke på tandblekningsmarknaden, mycket tack vare att de har kommit med nya innovativa produkter. Deras mest innovativa produkt är kanske deras Colour Corrector Serum som används för att korrigera tändernas vithet. Bort med de gula tonerna genom att använda denna färgbehandling. Det fungerar på samma sätt som ett silverschampo, alltså med en lilaaktig färg neutraliseras de gula tonerna och du får vitare tänder. Deras populära produkter heter Hismile V34 Colour Corrector och kostar runt 300 kronor för 30 ml.

Hismile Colour Corrector

Deras innovativa produkt som tar bort de gula nyanserna!

Applicera enkelt med en tandborste

Det är superlätt att använda Hismile Colour Corrector. Det är precis som att borsta tänderna. Använd en mjuk tandborste och ta 2 pumpar från flaskan på din tandborste och borsta tänderna med cirkulära rörelser i 2 minuter (precis som när du borstar tänderna). Spotta ut och skölj. Denna process upprepar du varje dag tills du är nöjd med resultatet.

Hismile Whitening Powder – Pap+ powder

Denna produkt förvandlar din vanliga tandborstning till ett tandblekningstillfälle! (du kan även använda den separat utan tandkräm).
Ta tandkräm som vanligt på din tandborste och doppa sedan tandborsten försiktigt i burken med pap+ powder. Borsta nu som vanligt och du får förutom rena tänder även en blekande effekt!

Hismile Whitening Strips – PAP+ Whitening Strips 14 st

Hismiles tandblekningsremsor bleker dina tänder på 30 minuter – och det är superenkelt! Torka dina tänder och sätt på remsan med den klistriga sidan mot tänderna; uppe och nere. Låt den sitta kvar 30 minuter, ta bort och sköj. Upprepa varje dag tills du får önskat resultat. Ett paket innehåller 14 “strips” och räcker därmed till 7 tillfällen.

Hismile tandblekningskit – PAP+ Led Teeth Whitening Kit

Detta tandblekningskit ligger i det övre prissegmentet, men många säger att det är värt sina pengar! I kitet ingår allt du behöver för att köra 6 st behandlingar och varje behandling tar bara 10 minuter. Du kan sedan köpa till refills när du vill och slipper därmed köpa ett helt kit med tandskenor och LED-lampa (billigare!).