Dentaworks

Dentaworks Whitening SystemDentaworks Tandblekning erbjuder ett komplett tandblekningspaket som endast kostar 395 kronor. Förutom det kompletta paketet så säljs även tandblekningsgel löst för 295:-. Tandskenor som formas efter dina tänder (efter att du värmt den i varmt vatten) går och att köpa löst (ingår dock i tandblekningspaketet). Vill du ha mer tandblekeningsgel till ditt startpaket säljs en XL-variant som innehåller dubbelt så mycket blekgel till ett förmånligt pris.

Dentaworks tandblekningsprodukter är numera fri från peroxider och är pH-neutrala. Detta gör att de är säkra och skonsamma mot dina tänder och du riskerar inte ilningar.

Hos Dentaworks kan du betala med Betalkort, Faktura eller Internetbank. Fraktkostnaden ligger på 19 kronor oavsett storlek på order. Med deras fakturatjänst har du möjlighet att dela upp betalningen av din faktura.

Dentaworks tandblekningskit

Dentaworks Tandblekningskit

Ett komplett tandblekningskit med tandblekningsgel, tandskenor med förvarningsask, tandnyanskarta samt instruktioner på svenska.

395kr
Köp här
Dentaworks tandblekningskit med tandblekningspenna

Tandblekningskit + Tandblekningspenna

Ett komplett tandblekningskit plus en tandblekningspenna till ett förmånligt pris. Perfekt för dig som snabbt vill kunna komplettera vitheten på ett enkelt sätt.

599kr
Köp här
Dentaworks Tandblekningspenna

Tandblekningspenna

Ett enklare sätt att bleka tänderna med, smidig att ta med och använda för att bleka några nyanser. Läs mer om tandblekningspennor här.

395kr
Köp här
Dentaworks Tandblekningsgel

Tandblekningsgel

Om du redan har tandskenor – komplettera med ny tandblekningsgel, detta är den vanligaste koncentrationen (22%).

295kr
Köp här
Dentaworks Tandskena

Tandskena

Har du kvar tandblekningsgel men behöver fler tandskenor? Här kan du köpa dom styckvis.

95kr/st
Köp här

Besök Dentaworks och se hela utbudet här!