Bäst i Test

Nedan skriver vi om hur vi betygsätter tandblekningsprodukterna, men för dig som inte vill läsa alla recensioner och kriterier vi utgår från kommer här en snabb lista på de tandblekningsprodukter som vi tycker är bäst i test; det är produkter som har ett bra pris – prisvärda samt är säkra och enkla att använda, vi väger även in den information som finns om varje produkt samt om det finns svensk manual, svensk support och liknande.

Bäst i test – Tandblekningskit

bast-simplesmileSimpleSmile har ett prisvärt tandblekningskit som vi utsett till bästa köp just nu! Det är ett väl beprövat tandblekningskit som uppfyller alla regler och lagar. Det vill säga ingen Peroxid i blekgelen. Innehåller 10 ml tandblekningsgel, instruktioner på svenska samt 3st munskenor. Fri frakt och snabb leverans utlovas! Just nu ingår även en tandblekningspenna utan extra kostnad – passa på!
Köp SimpleSmilke Tandblekningskit här, 399kr

Bäst i test – Tandblekningspenna

bast-simplesmilepenna?,,ven här har vi utsett SimpleSmile som vinnare, de har en peroxidfri tandblekningsforumla som är enkel att använda. Pensla direkt på tänderna så är det igång. Just nu ingår en extra tandblekningspenna utan någon kostnad!

Köp SimpleSmile Tandblekningspenna här, 295kr


Vi betygsätter de populäraste tandblekningskitten på marknaden efter ett par olika kriterier. Nedan följer en förklaring till hur vi viktar de olika kriterierna och hur vi får fram totalbetygen.

Kriterierna vi betygsätter

Säkerhet och trygghet
Den viktigaste faktorn enligt oss, här väger vi in om det finns information om produktens innehåll, om den följer de EU-regler och rekommendationer som finns. Finns det någon form av garanti för dig som kund? Står det tydligt vilket företag som ligger bakom? Finns det någon kundsupport man kan kontakta för frågor?

Innehåll och prisvärdhet
Vad får man när man köper sitt tandblekningskit? Följer det med instruktioner på svenska? Vad kostar ett kit sett till det man får med?

Betalning och leverans
Vilka betalningsmöjligheter finns? Kan man betala med kort, internetbank eller faktura? Vilken leveranstid utlovas?

Så viktar vi kriterierna

Vi lägger hela 50% av vårt betyg baserat på kriteriet Säkerhet och trygghet, tandblekning är en produkt du ska känna dig trygg att använda i din mun. Den tandblekning som säljs till privatpersoner över internet idag ska till exempel vara peroxidfri och vi tycker att det ska vara lätt att hitta vem som säljer produkten med kontaktuppgifter och så vidare.
25% av betyget baseras på Innehåll och prisvärdhet, de flesta har ungefär samma innehåll men framgår det på deras webb? Finns det svenska instruktioner?
25% av betyget baseras på Betalning och leverans. Finns det många betalmöjligheter att välja på? En del föredrar fakturabetalning, vad är kostnaden för detta? Hur lång är leveranstiden?

Sammanfattning

Genom att vikta dessa olika kriterier kan vi presentera en rättvis bild av de olika tandblekningskitten på marknaden. Du kan känna dig trygg att välja en leverantör som vi ger goda betyg. Har du några frågor på sätten vi betygsätter tandblekningskitten? Kontakta oss gärna med dina synpunkter!