Tandblekning med tandkräm

Vitare tänder med Whitening-tandkräm

Du har kanske sett reklamen att du kan få vitare tänder med hjälp av så kallad “whitening”-tandkräm? Majoriteten av dessa tandkrämer har inget aktivt blekmedel utan istället någon form av polermedel som hjälper till att polera bort eventuell smuts och missfärgningar på tandytan. Du kommer troligtvis inte förändra nyanserna på tänderna till något vitare men det kan hjälpa dig att hålla tänderna renare.

Då slip-/polermedlet i whiteningtandkräm kan leda till slitage på emaljen bör du vara lite försiktig om du borstar hårt eller använder eltandborste.

I ett test som gjordes 2005 av Testfakta.se visar att flera whitening-tandkrämer gjorde synliga repor på testobjekten, det som påverkar mest är det sättet du borstar på – har du en tendens att borsta hårt, se till att använda en mjuk tandborste. Deras test visade också att “vanliga” tandkrämer kunde fungera minst lika bra som whitening-tandkrämer.

Är du ute efter vitare nyanser rekommenderar vi tandblekning med blekgel, whitening-tandkräm kan vara ett bra komplement för att hålla tänderna renare från smuts.

Vill du prova whiteningtandkräm är de flesta fabrikat relativt billiga, här följer några tandkrämer med whitening-formula som vi rekommenderar:
WhiteOne Tandblekningstandkräm
En tandkräm speciellt framtagen för få upp till två nyanser vitare tänder. Perfekt komplement till annan tandblekning och dessutom med en god smak som ger en god andedräkt hela dagen. Peroxidfri och säker att använda!
125kr, köp hos WhiteOne, klicka här!

Tandblekningsskum & tandkräm i ett

beconfident-foam

Tandblekningsskum är ett medel som du borstar på tänderna. Det är ofta två steg, först ett medel för rengöring av tänderna och sedan steg 2 som bleker. Det är enkelt att komma ihåg och bara ett extra steg på 1 minut vid varje normalt tandborstningstillfälle. Ett enkelt och bra alternativ för dig som vill ha vita tänder på ett lätt sätt och vill slippa tandskenor.

Du kan köpa tandblekningsskum som ersätter din tandkräm hos beconfiDent för 459 kronor, just nu får du även en blekpenna (värde 295:-) på köpet! Köper du två uppsättnings tandblekningsskum betalar du bara 399 kronor styck!