ConfidentSmile

confidentsmile-kit-bigConfidentSmile Tandblekning erbjuder ett komplett tandblekningspaket som endast kostar 449 kronor. I deras tandblekningskit ingår förutom blekgel även 3 st bettskenor (en extra), instruktioner på svenska samt en LED-lampa som används för att accelerera blekningsprocessen. ConfidentSmile säljer även blekgel, bettskenor samt gel separat.

Självklart är ConfidentSmiles tandblekningsprodukter fria från peroxider vilket gör att de är säkra och skonsamma mot dina tänder.

Hos ConfidentSmile kan du betala med Betalkort, Faktura eller Internetbank, det är även möjligt att delbetala ditt köp från 50 kr i månaden. Frakten är gratis oavsett storlek på order! Leveranstiden är oftast 1 arbetsdag.

ConfidentSmile tandblekningskit

ConfidentSmile Tandblekningskit

Ett komplett tandblekningskit med tandblekningsgel, tandskenor (3st) och LED-lampa samt instruktioner på svenska.

449kr
Köp här
Dentaworks Tandblekningspenna

Tandblekningspenna

Tandblekningspenna för en snabb uppfräschning! Lätt att använda och fungerar utmärkt som ett komplement till ett tandblekningskit eller för att underhålla en tidigare blekning. Läs mer om tandblekningspennor här.

179kr
Köp här
ConfidentSmile Tandblekningsgel

Tandblekningsgel

Perfekt för dig som redan har tandskenor och vill komplettera med ny blekgel. Räcker till cirka 36 behandlingar.

299kr
Köp här
ConfidentSmile Tandskena/Bettskena

Tandskena/Bettskenor

Köp extra tandskenor här. Du får 3 st munskenor (en extra) för endast 159 kronor. Bra när dina gamla blivit utslitna eller om du har gel kvar men inga skenor.

159kr
Köp här
ConfidentSmile LED-lampa

LED-Lampa

ConfidentSmiles LED-lampa hjälper till att accelerera blekningsprocessen tillsammans med ConfidentSmiles tandblekningsgel med sitt UV-ljus.

299kr
Köp här

Besök ConfidentSmile och se hela utbudet här!