Tandblekning med skum

Ett av de största problemen med traditionella tandblekningsmetoder, ex. de som baserar sig på en blekningsgel, är att de endast behandlar tänderna ytligt genom att bleka fläckar och missfärgningar. Ett alternativ till dessa produkter är så kallad “whitening foam” eller tandblekning med skum. Till skillnad från produkter som använder blekningsgel är detta en helt naturlig metod som inte använder sig av peroxid (blekningsmedel). Metoden är utvecklad av en Dr. Martin Giniger som är en mycket respekterad och välkänd tandläkare.

Fördelar med skumtandblekning

Det finns många fördelar med att välja denna metoden, men den största skillnaden är att tänderna behandlas “inifrån och ut”, något som är helt unikt för tandblekningsprodukter. Istället för att bara behandla tänderna på ytan och bleka missfärgningar behandlas istället hela tanden, vilket resulterar i en naturlig och fin lyster, och eventuella missfärgningar tas bort istället för att endast blekas.

Tack vare att denna metoden inte använder höga koncentrationer av blekningsmedel sker blekningen skonsamt, gradvis och helt utan problem med ilningar (som annars är mycket vanligt med andra metoder). Risken för ilningar minskas ytterligare eftersom skum, till skillnad från gel, inte torkar ut tänderna. Förutom att metoden ger mycket bra resultat håller det även i sig betydligt längre än andra metoder eftersom ämnet verkar på djupet.

En annan stor fördel är att produkten är mycket lätt att applicera. Där andra metoder ofta är relativt krångliga att använda består denna endast av ett skum som läggs på tandborsten. Därefter borstar du alla tänderna som vanligt. Processen sker i 2 steg där tänderna först rengörs noggrant i steg 1 – därefter appliceras det aktiva skummet i steg 2. Båda stegen görs enkelt med tandborsten. Processen tar inte mer än några minuter, och upprepas 2 gånger dagligen i 30 dagar (eller till önskat resultat uppnåtts). En trevlig bieffekt är att tänderna känns mycket rena och fräscha efter varje behandling.

Resultat med skumtandblekning?

Många rapporterar mycket snabba resultat med denna metoden, och en del ser skillnad redan efter första behandlingen! I en del fall går det långsammare, men inom åtminstone en vecka bör du ha fått synbara resultat. SimpleSmile Skumtandblekning utlovar samma resultat som behandling hos tandläkare efter 3 veckors användning. Processen tar bara 5 minuter om dagen!

simplesmile-skum-banner