Tandläkarhuset Enköping i Enköping

Du kan nå Tandläkarhuset Enköping via , via telefon på 0171-42 81 60 eller besöka deras webb på https://www.entand.se/

Vad tycker andra om Tandläkarhuset Enköping?

Tandläkarhuset Enköping har ett snittbetyg på 4.7 av 5 baserat på 78 recensioner (recensionerna kommer från Google Maps)
Mia skrev ett omdöme om Tandläkarhuset Enköping (2022-01-04)
Har inte gått till tandläkare på flera år pga flytt men framförallt tandläkarskräck ? tog mod till mig och började hos er efter rekommendationer från kollegor på mitt jobb. Efter en första undersökning stod det klart att det var en hel del som behövde åtgärdas . Börjar bli klar med behandlingen nu , och ingen oro alls . Får lugnande innan och det fungerar väldigt bra. Rekommenderar er till alla jag känner . Kanske lite dyrare än genomsnittet, men så mycket bättre ?
Väldigt nöjd men med Er ?
Omdöme: 5 av 5.
camilla skrev ett omdöme om Tandläkarhuset Enköping (2022-01-22)
Bästa gänget! Alltid trevliga. Jag har tandläkarskräck delux skulle sövas i Danderyd för att få tänderna fixade då ingen får mig tillräckligt lugn för att åtgärda det, detta gäng gick jag till akut då jag behövde antibiotika, de bad om en chans att fixa detta utan sövning, nu är jag klar!! Tack alla! ??
Omdöme: 5 av 5.
Stig skrev ett omdöme om Tandläkarhuset Enköping (2021-12-14)
Reklamen stämmer inte riktigt. Delbetalningen är inte räntefri: Det tillkommer alltid avi- och uppläggningsavgifter, så oftast blir det i praktiken inte alls helt gratis att dela upp betalningen. Därför ska du alltid titta på den effektiva räntan när du räknar på vad delbetalningen kommer att kosta dig. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus avgifterna, alltså den totala räntekostnaden. Vad man också behöver vara noga med är att när det lovas delbetalning så beprövas kreditvärdigheten, hos detta företag prövas det först efter startad behandling.
Omdöme: 1 av 5.
Thomas skrev ett omdöme om Tandläkarhuset Enköping (1970-01-01)
Tog bort förra recensionen. Jag gör en ny. Fortfarande högklassig 5a.
Gjorde undersökning 29 Nov.
Bemötande i Receptionen, Röntgen o huvudröntgen som tandsköterskan gjorde va mycket bra utförd o trevligt bemötande, Tandläkaren proffsig visning av resultaten och undersökningen av tänderna, mycket informativ förklaring av läget och kostnadsförslag, Trevligt och vänligt eftersnack i Receptionen.
Faan så proffsigt!"
Omdöme: 5 av 5.

tandlakarhuset-enkoping

Fler ställen i Enköping som utför tandblekning

Visa alla företag Enköping som kan utföra Tandblekning