Funderar du på att bleka tänderna på en klinik?

Prova hemmablekning med White Strips till en bråkdel av kostnaden

Hela munnen! i Sollentuna

Du kan nå Hela munnen! via , via telefon på 08-92 97 00 eller besöka deras webb på http://www.helamunnen.nu/

Vad tycker andra om Hela munnen!?

Hela munnen! har ett snittbetyg på 5 av 5 baserat på 47 recensioner (recensionerna kommer från Google Maps)
Jan skrev ett omdöme om Hela munnen! (2022-02-24)
Sökte tandläkare i närzonen i samband med akuta besvär och hade då den stora turen att träffa på Hela Munnen. Beslöt att fortsätta med att se över hela min tandstatus. Efter en mycket noggrann undersökning, där även tandhygienist involverades, fick jag en terapiplan, som nu har genomförts. Jag är mycket imponerad och nöjd med resultatet och det bemötande och den professionalism som jag erfarit. Rekommenderats varmt!
Omdöme: 5 av 5.
Nazar skrev ett omdöme om Hela munnen! (2022-01-30)
Professionell och noggrann behandling. Mycket grundlig undersökning och tar sig tid och informera patienten både i samband med undersökning och behandling. Väldigt trevlig bemötande också. Rekommenderas varmt.
Omdöme: 5 av 5.
Mirela skrev ett omdöme om Hela munnen! (2021-08-19)
Mycket nöjd!Fick mycket trevligt bemötande från både George och Lisa. Professionell, tålamod och mycket bra förklaring på vad han gör.Varmt rekommanderas!
Omdöme: 5 av 5.
Iulia skrev ett omdöme om Hela munnen! (2021-05-02)
Mycket nöjd! Det bästa beslutet jag tog för min tandbehandling! Professionell, förståelig och trevlig både George och Lisa. Mycket tålamod och tar all den tid som behövs för att förklara allt för mig och svara på alla mina frågor och problem. Jag lärde mig också många intressanta och användbara saker om munvården som ingen (innan George) tog sig tid att förklara för mig på rätt sätt. Jag är inte bra med ord :)) men jag rekommenderar Hela Munnen helt för munvård 1010
Omdöme: 5 av 5.
Julia skrev ett omdöme om Hela munnen! (2021-07-03)
Jag är ytterst tacksam att jag hittade Hela Munnen! Har aldrig fått så en noggrann undersökning och förklaring för mina problem! Man känner verkligen att både Georgr och Lisa älskar sitt jobb! Så imponerande!
Omdöme: 5 av 5.

Fler ställen i Sollentuna som utför tandblekning

Visa alla företag Sollentuna som kan utföra Tandblekning