Funderar du på att bleka tänderna på en klinik?

Prova hemmablekning med White Strips till en bråkdel av kostnaden

Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad i Stockholm

Du kan nå Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad via , via telefon på 08-506 621 06 eller besöka deras webb på https://www.tandea.se/kliniker/sjostaden/

Vad tycker andra om Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad?

Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad har ett snittbetyg på 5 av 5 baserat på 41 recensioner (recensionerna kommer från Google Maps)
June skrev ett omdöme om Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad (2022-01-11)
Bewar var skicklig i sin roll som tandläkare och trevlig. Han var lugn och tog tid att förklara varje steg han tänkte göra för att lugna mig då jag har tandläkarskräck. Jag är väldigt nöjd med honom.
Omdöme: 5 av 5.
Angela skrev ett omdöme om Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad (2021-12-22)
TACK, Bewar och Irina för ett så proffsigt och fint bemötande!
Ni är klart mycket bättre än folktandvåden!
Omdöme: 5 av 5.
Janne skrev ett omdöme om Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad (2021-09-29)
Efter att blivit behandlad av Bewar Asa har jag fullt förtroende för hans yrkesskicklighet. Som hantverkare själv märker man fort att han till fullo behärskar sina verktyg. Att han dessutom är trevlig och pedagogisk är en bonus. Cajsa är dessutom otroligt cool och trevlig. Man blir mycket bra bemött. Tidigare tandvårdsrädsla är som bortblåst:-)
Omdöme: 5 av 5.
tmusic99 skrev ett omdöme om Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad (2021-05-26)
Efter bryggor och implantat kan jag bara konstatera att Asa är en tandläkare av toppklass. Lägg tilll detta ett mycket trevligt bemötande och en ny och fräsch mottagning. Jag kan bara ge mina bästa rekommendationer dvs. fem stjärnor *****.
Omdöme: 5 av 5.
Lena skrev ett omdöme om Tandea Sjöstaden, Hammarby Sjöstad (2021-04-06)
Om jag kunde ge mer än 5 stjärnor skulle jag ge mer. Om ni har det hela paketet som jag har ? tandvårdsrädslan, låg smärttröskeln, svårbedövade ? då borde ni komma hit och ingen annanstans. Eddy och Cajsa är det verkliga dreamteam. De är proffsiga, uppmärksamma, noggranna, medmänskliga och mycket trevliga. Det kändes lättare och lättare för mig vid varje efterföljande besök. Rekommenderar starkt, ni kommer inte ångra er. Priserna är snarare acceptabla än höga i jämförelse. Tack, Eddy och Cajsa, you are the best!
Omdöme: 5 av 5.

Fler ställen i Stockholm som utför tandblekning

Visa alla företag Stockholm som kan utföra Tandblekning