Funderar du på att bleka tänderna på en klinik?

Prova hemmablekning med White Strips till en bråkdel av kostnaden

Huddinge Tandreglering i Huddinge

Du kan nå Huddinge Tandreglering via , via telefon på 08-711 48 88 eller besöka deras webb på http://huddingetandreglering.se/

Vad tycker andra om Huddinge Tandreglering?

Huddinge Tandreglering har ett snittbetyg på 2.8 av 5 baserat på 10 recensioner (recensionerna kommer från Google Maps)
Petra skrev ett omdöme om Huddinge Tandreglering (2019-03-08)
Huddinge Tandreglering har ett dåligt kundbemötande och inkompetent personal. Personalen är otrevlig, kommer försent, har dubbelbokat och när vi påtalat problem efter dotterns tandställning får vi till svar att det ska vara stora mellanrum mellan tänderna". När hon sen går tillbaka pga inflammation i tandköttet (pga luckor som uppstått pga tandställningen) får hon en utskällning för detta. Usch vilket ställe!!!
Omdöme: 1 av 5.
Ramayana skrev ett omdöme om Huddinge Tandreglering (2019-05-10)
De tog bort min retainer även fast jag bara bad om att få den slipad pga jag fick skavsår. Jag frågade tandläkaren innan om det skulle vara gratis att få en ny och hen sa ja pga jag är under åldersgränsen för gratis tandvård. En månad senare ringer en annan tandläkare och säger att jag måste betala några tusenlappar för att få en ny. Eftersom jag inte har en retainer nu och mina tänder flyttar sig (haft tandställning) kommer jag bli tvungen att betala.

Edit: Ringde runt och det visade sig att det skulle vara gratis. Så jag bokade tid, tog ledigt och kom dit. På plats säger tandläkaren att jag ändå ska betala (?). Jag visade hen alla mejl som jag hade skickat till hen där det stod att det skulle vara gratis. Men då var det ytterligare ett problem. Hen ville ha bilder på hur mina tänder såg ut för 7 år sen (innan jag fick min tandställning) och ännu en gång fick jag ringa runt.. Det tog tid eftersom min gamla tandläkare var tvungen att leta fram mina bilder. Jag köpte USB, skickade till dem och de förde över bilderna där osv osv. 7 månader senare kunde jag få min skena. VÄLDIGT mycket jobb för att få en skena. Sjukt frustrerande.

Nu blev jag precis uppringd av min tandläkare och sa att jag skulle ta bort denna recension. Oproffsigt.
Omdöme: 1 av 5.
Merja skrev ett omdöme om Huddinge Tandreglering (2017-10-16)
HÄR KOMMER PATIENTEN I SISTA HAND OCH PENGARNA I FÖRSTA HAND!
Väldigt missnöjd på alla sätt, INGET att rekommendera. AVRÅDER alla från att vända sig hit. Både sonen och sambon har gått här men tänker definitivt byta klinik. Får de inte sina pengar direkt får man ingen hjälp alltså inga att räkna med
Omdöme: 1 av 5.
Elsi skrev ett omdöme om Huddinge Tandreglering (2016-12-18)
Bara bra att komma hit och laga då det blivit sämre med tänderna med åren.
Omdöme: 5 av 5.
Lukas skrev ett omdöme om Huddinge Tandreglering (2020-06-11)
Jättebra service. Nöjd med hjälp!
Omdöme: 5 av 5.

Fler ställen i Huddinge som utför tandblekning

Visa alla företag Huddinge som kan utföra Tandblekning